maandag 22 november 2010

Lang geleden...

....dat ik wat heb gepost, maar dat heeft een reden. Mijn moeder is vorige week gevallen met haar fiets, omdat haar tas tussen de spaken kwam en ze toen nog geprobeerd heeft te remmen (wat dus niet is gelukt want ze is letterlijk gelanceerd op de straat). Toen ze gevallen is heeft ze haar schouder op meerdere plaatsen gebroken en afgelopen woensdagochtend is ze hieraan geopereerd. Gelukkig mocht ze vrijdag in de loop van de middag weer naar huis en vandaag zou er voor het eerst thuishulp komen en ook de fysio komt aan huis, zodat ze weer kan gaan werken aan haar herstel, wat een paar maanden kan gaan duren...
Maar goed. Vorige week (ja, echt de tijd vliegt voorbij) heb ik een heeeeel erg leuk weekend gehad met 17 andere leuke, gezellig scrapvriendinnen. De tijd tijdens dat gezellige weekend vloog voorbij. We hebben gelachen, gezongen, gedanst, gegeten, kortom: het was onvergetelijk. Maar natuurlijk heb ik tijdens zo'n scrapweekend ook nog de nodige scrapwerkjes gemaakt en die zal ik jullie hieronder laten zien. De laatste layout is gemaakt tijdens het speedscrappen. Je moest zelf een foto van 13x18 en een stuk cardstock pakken en dat doorgeven aan degene links van je. Die ging hier dan mee aan de slag en na 2 minuten gaf je het dan weer door, totdat jouw layout weer bij je terug was. En wat waren er leuke dingen uitgekomen. Het was echt niet altijd makkelijk, maar wel erg leuk om te doen!
Maar goed, hier dan de werkjes:

7 opmerkingen:

 1. prachtige layouts allemaal, maar ja ik zat erbij en ik keer ernaar hahahahaha. wat een leuk weekend he? voel me gelukkig met zo'n fijn weekendmaatje als jij!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zijn ze mooi Mariëlle!! Stuk voor stuk zijn het schilderijtjes. Jij bent echt een kunstenares met Webster's.
  Wat een heerlijk weekend hebben we gehad hè, ik zit nu -iets meer dan een week later- nog steeds enorm na te genieten, en over een paar maanden mogen we weer, ik kijk er nu al naar uit!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je een mooie layouts gemaakt, en veel !!! Zoveel heb ik er niet gemaakt hoor.
  Wat sneu voor je moeder, gaat het inmiddels weer een beetje beter met haar?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoe jij zo goed kan werken met Websters is mij een raadsel zo mooi weer allemaal.
  en het was een heerlijk weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. stuk voor stuk prachtig en in het echt nog mooier :D hopelijk gaat snel weer wat beter met je mams.. xx Tamara

  BeantwoordenVerwijderen
 6. jaaaaaaaa wat hebbie veel gemaakt! super hoor, ze zijn allemaal mooi! en het was echt genieten het weekend! wanneer is het april? hihihi
  geef je je mams een knuf van me? hoop echt dat ze goed gaat herstellen!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie LO's weer. En ook zulke lieve en mooie foto's van je meiden.
  Helemaal super.
  Kus Michelle

  BeantwoordenVerwijderen