donderdag 2 december 2010

Weer even een berichtje van mij

Met mijn moeder gaat het inmiddels weer een stuk beter gelukkig. Ze is nu een goede week weer thuis en krijgt om de 14 dagen thuishulp die dan de grote schoonmaakklussen doet, zoals de badkamer. 2 keer per week komt de fysiotherapeut aan huis voor de oefeningen en mijn vader ziet erop toe dat ze ze doet en dat ze ze goed doet. De hulp voor het douchen zou vandaag nog komen en dan wil mijn moeder die hulp op gaan zeggen want naar eigen zeggen kan ze zich nu heel goed alleen redden en heeft ze alleen nog wat hulp van mijn vader nodig bij het afdrogen...we zullen dus zien hoe dat gaat lopen.
Wat minder leuk nieuws is het volgende: mijn vriendin heeft afgelopen zondag een hartinfarct gehad. Tijdens het winkelen voelde ze zich niet lekker, koorts en overal spierpijn, vooral in haar schouders. Ze is toen naar huis gegaan, heeft haar ouders gebeld en die zijn met haar naar het ziekenhuis gegaan en daar tijdens de mri scan ging het meteen helemaal mis en toen is alles heel snel gegaan. In de ambulance met sirenes meteen door naar Zwolle, waar ze gedotterd is. De volgende dag mocht ze weer terug naar Deventer en daar ligt ze nu nog op de hartbewaking omdat er nog geen plaats is op zaal. Hopelijk mag ze aan het eind van de week uit het ziekenhuis om een paar weken op krachten te komen bij haar ouders. Die zijn er natuurlijk ook helemaal ondersteboven van. Het was zelfs zo heftig, dat als ze een half uurtje langer had gewacht met bellen, ze er nu niet meer geweest zou zijn....en dat hakt er flink in. Ben de afgelopen dagen dan ook erg moe en wil het liefste alleen maar slapen, maar ja...dan kan natuurlijk niet met 2 kleine kinderen waarvan 1 leerplichtig, dus we slaan ons er maar doorheen en richten ons op het vrolijke sinterklaasfeest voor de afleiding.
Over afleiding gesproken: ik heb ook nog een prinsessentaart gemaakt, in opdracht. Een oud collegaatje van mij komt hem zaterdagochtend ophalen voor een meisje dat 2 jaar wordt. Ben benieuwd hoe jullie hem vinden:


6 opmerkingen:

 1. Ik vind het zo erg voor je vriendin, en wat een geluk heeft ze dan gehad...
  Fijn om te horen dat het met je moeder de goede kant op gaat....je taart, meis meis meis..errug mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige taart!!! Ze zit er superstrak in, well done!
  Fijn dat je mama wat beter gaat, heerlijk dat ze hulp hebben.
  Vind het hartstikke erg van je vriendin, kan me voorstellen dat je er helemaal geschrokken van bent zeg. Hopelijk komt het snel goed met haar (en jou!). Dikke knuf

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een elllende allemaal.... Gelukkig gaat het met je moeder wat beter. Maar jeetje dan je vriendin... Erg heftig..

  De taart is wel geweldig!

  Liefs Gwendolyn

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat je moeder de goede kant op gaat, ik hoop dat je vriendin ook goed hersteld.

  En dan over de taart, echt schitterend, en ik blijf het jammer vinden dat men zo een mooi kunstwerk op eet:)

  XXX Esterina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn te horen dat het met je moeder beter gaat. Hoop dat het me tje vriendin ook snel berg op gaat. Was zeer zeker heel erg schrikken.

  De taart.. die is echt super mooi !!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De taart is geweldig, degene die het kreeg was er vast blij mee! Hoop dat het met je moeder en vriendin wat beter gaat. Heftig allemaal!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen