donderdag 28 oktober 2010

Manon voor het eerst met kleren aan gezwommen

Vandaag was het dan eindelijk zover. Mijn kleine grote meid mocht vandaag voor het eerst met kleren aan zwemmen. Dat was voor haar en voor mij best even een spannend moment. Omdat Tom lekker een paar dagen nog vrij genomen had, was hij ook mee met Lianne, dus dat maakte alles nog leuker natuurlijk.
Het in het water springen ging goed. Je kon wel goed zien dat ze even schrok en een beetje moeite had om vooruit te komen in het water. Ze was deze keer ook als laatste weer terug, terwijl ze normaal gesproken echt altijd als eerste is (ja, ze maakt er elke keer weer een wedstrijdje van, wel leuk om te zien, haha)
Maar...ze heeft het maar mooi gedaan. Heen op haar buik, toen onder het touw door en terug op haar rug en toen mochten de kleren weer uit. Daar had ze nog best moeite mee. De badjuf had haar t-shirt al uitgedaan, maar die broek....dat ging maar moeizaam. Toen ze het eindelijk voor elkaar had liep ze gauw weer terug, met haar waterschoenen nog aan....en die moesten dus ook nog uit, haha. Uiteindelijk is ze daarna weer als eens speer door het water gegaan, maar na afloop was het arme kind helemaal gesloopt en had ze erge last van hoofdpijn (waarschijnlijk door de spanning). Ze heeft ook niet meer gegeten, voelde zich niet zo lekker en had een beetje verhoging ook. Nog wel even lekker in bad gedaan en haren gewassen en daarna viel ze ook zo in slaap...
Hopelijk is ze morgen weer helemaal opgeknapt, want ze heeft een verjaardagsfeestje van iemand uit haar klas.

1 opmerking:

  1. Altijd spannend voor het eerst met kleren aan zwemmen! ik hoop dat ze het ook een beetje leuk gevonden heeft en zich weer lekker voelt!! Gr Maja.

    BeantwoordenVerwijderen