zaterdag 2 oktober 2010

Mijn verjaardag

Op maandag 4 oktober ben ik jarig. Ik word dan al 32 jaar, pff...klinkt toch wel oud hoor, hihi. Maar zo voel ik me niet en daar gaat het om zeg ik altijd zelf ;)
Vanmiddag heb ik het alvast gevierd, omdat iedereen maandag gewoon moet werken natuurlijk. 's Middags rond half 2 kwamen mijn zusje en haar gezinnetje als eerste aan. Ze hadden eventjes in de file gestaan, want eigenlijk wilden ze om 1 uur al komen. Maar goed, Manon rende meteen op haar grote nichtje af en er werd meteen ook druk geknuffeld, dus dat zat wel goed ;)
Rond een uurtje of 2 kwamen mijn ouders en niet veel later druppelde de rest van de visite binnen, wat vriendinnen, mijn schoonouders en later ook mijn zwager nog. Ik ben vreselijk verwend. Heb van mijn lieve man en dochters 2 mooie bedels gekregen voor aan mijn pandora armband. Een dieppaarse glasbedel en een bedel van Meneer de Uil en als geintje ook nog een fles Boswandeling (niet verkeerd). Van Manon heb ik nog een zelfgemaakt tasje met daarin een mooie tekening met gedichtje gekregen. Verder heb ik nog taartspulletjes gekregen, een cupcakestandaard, een spannend boek, een glasbedel voor de Trollbeads armband, aanvulling op mijn servies (lees wat er gesneuveld was), een boekenbon, douchegel, geld en al een hoop kaartjes, waaronder van 2 van mijn lieve scrapvriendinnen (thanx lieverds!)
Natuurlijk hoorde bij dit feestje ook een feestelijke taart en aangezien het nu echt officieel herfst is vond ik dit wel een mooi thema. Zie hier het resultaat:

De taart was gevuld met vanillepudding met appel/kaneelsaus en was volgens de "gasten" erg lekker.

4 opmerkingen:

 1. Zo te horen ben je enorm verwend! Leuk hoor :) Wat een mooie taart heb je gemaakt zeg. Klinkt ook erg lekker trouwens !!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Mar...vandaag ben je dan ECHT jarig!! Van harte gefeliciteerd met je 32e [broekie :D] verjaardag, ik wens je een heel goed jaar toe. En graag gedaan, dat kaartje ;)
  lekker taartje trouwens :D
  veel liefs
  riaxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag ... ik hoop dat je een leuke dag hebt! Enne ... die taart ... heb je nog eens stukje over? Lijkt me heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je bent lekker verwend zeg, en zo te lezen heb je een leuke dag gehad. De taart ziet er super leuk en lekker uit!!! Nog gefeliciteerd!!!

  BeantwoordenVerwijderen